Recepti.co.yu
[niste registrovani]

prijavite se
Dobro jeli!   NOVI KORISNIK
15.9.2019.
RECEPTI SAVETI REČNIK PORTAL REGISTAR FORUM
Moji.Recepti.co.yu
:: KATEGORIJE ::
 :: Vrsta jela
 :: Tip obroka
 :: Sezonska jela
 :: Namirnice
 :: Specijalne prilike
 :: Starosna dob
 :: Kuhinje
 :: Spremanje jela
 :: Vrsta ishrane
 :: Spisak svih recepata
 :: Recepti korisnika
 :: Linkovi korisnika
 
:: KULINARSTVO ::
 :: Kulinarski rečnik
 :: Kulinarski saveti
 :: Namirnice
 :: Proizvodi
 
:: JELOVNICI ::
 :: Restorana
 :: Picerija
 :: Poslasticarnica
 :: Pekara
 
:: GDE JESTI ::
 :: Restorani
 :: Picerije
 :: Poslastičarnice
 :: Pekare
 
:: GDE KUPITI ::
 :: Prodavnice
 :: Proizvodjači
 
::ZANIMLJIVOSTI::
 :: Slike za desktop
 :: Čuvari ekrana
 :: WinAmp skin
 :: Prezentacije
 
:: INFO ::
 :: Mapa sajta
 :: O sajtu
 :: Obaveštenja
 :: Saveti
 :: Pomoć
 :: Reklamiranje
 :: Upis u Registar
 :: Prijava geške
 :: Pravila i uslovi korišćenja ovog sajta
RECEPT
KOKOS ŠTANGLICE Dodajte ovaj recept u Vas E-Kuvar
Ubacite namirnice u korpu za kupovinu
Kokos štanglice
Recept poslala mima

Izvor recepta: krstarica.com
Zemlja porekla jela: Srbija i Crna Gora

Jelo je za vise od 4 osobe
Priprema jela: normalno
Predvieno vreme za priremu jela je vise od 60 minuta
POTREBNE NAMIRNICE
DVESTO SEDAMDESET PET GRAMA KOKOSA  
DVESTO PEDESET GRAMA ŠECERA  
DVA VANILIN ŠECERA  
SOK OD JEDNOG LIMUNA  
CETRI BELANCA  
STO PEDESET GRAMA COKOLADE  
SEDAMDESET PET GRAMA MARGARINA  
OBLANDA DIMENZIJA DVADESETPET PUTA TRIDESET  
  pogledajte detaljni spisak nutritivnih vrednosti namirnica za ovaj recept
PRIPREMA JELA

Izmešati kokos sa dvesto grama šecera, vanilin šecerom i sokom od limuna. Dugo mešati kako bi sok ravnomerno upio u kokos. Umutiti veoma cvrst sneg od belanaca sa pedeset grama šecera. Lagano umešati sneg u kokos pomocu kašike ili kuhinjske lopatice da bi se dobila ujednacena masa. Ovu masu razmazati po reljefnoj strani oblande. Debljina mase treba da bude 1,5 cm. Sušiti u pecnici na 100 stepeni 90 minuta. Po završenom sušenju, boja gornje površine treba da bude svetložuta i da ima relativno cvršcu koricu. Posle hladenja, iseci 60 štanglica dimenzija 5 x 2,5 cm. Ja dobijem manje jer pravim malo sire stangle. Napraviti cokoladni preliv od 150 grama cokolade i 75 grama margarina. U cokoladni preliv umociti oba kraja štanglice u dužini od oko jednog santimetra. Sredina štanglice ostaje nepokrivena, svetložute boje, tako da predstavlja kontrast crnim krajevima

 
Recept pripada podkategorijama: DEZERT
 

CENA JELA ~0 [€] Napomena: Cena jela je okvirna i izraunava se zbirom prosenih maloprodajnih cena (u SCG) namirnica koje ulaze u recept
ENERGETSKA VREDNOST JELA ~0 [KJ] Napomena: Energetska vrednost je priblina i moe varirati u zavisnosti od energetskih vrednosti pojednih namirnica koje ulaze u recept
 
GOTOVO JELO
Ovo gotovo jelo ne nudi ni jedan restoran. Ako ga Vi imate u ponudi vaseg restorana
UPIITE SE BESPLATNO U NA REGISTAR
i postanite sponzor ovog recepta!


Odtampajte tekst ovog recepta

Posaljite link ovog recepta na e-mail
 

Ukupno 0 komentara za recept KOKOS ŠTANGLICE

Napomena: Komentar moete uneti samo ako ste registrovani korisnik
 
Ovaj recept je pregledan 5214 puta i ocenjen sa prosenom ocenom 3 od strane 76 korisnika
Ocenite i Vi ovaj recept sa opisnom ocenom


 
 :: Dodajte novi recept
 :: Dodajte link recepta
 :: Vaš E-Kuvar
 :: Vaši recepti
 :: Vaši komentari
 
SAVETI
 :: Vaši saveti
 :: Pošaljite savet
 
MAILING LISTE
 :: E-Zine ×
 :: E-Novosti
 :: E-Kuvar ×
 
KUPOVINA
 :: Spisak za kupovinu
 :: Korpa za kupovinu
 
NetNutricia
 :: Dnevne potrebe
 :: Trošenje energije
 :: Nutrijensi
 :: Nutritivne vrednosti
 
 
 
prijatelji sajta
 
statistike
 

  POMOĆ - O SAJTU - MARKETING - WebMaster  
  Copyright © 2004-2011 Recepti.co.yu
dizajn i razvoj : svemirNet