Recepti.co.yu
[niste registrovani]

prijavite se
Dobro jeli!   NOVI KORISNIK
6.12.2019.
RECEPTI SAVETI REČNIK PORTAL REGISTAR FORUM
Moji.Recepti.co.yu
:: KATEGORIJE ::
 :: Vrsta jela
 :: Tip obroka
 :: Sezonska jela
 :: Namirnice
 :: Specijalne prilike
 :: Starosna dob
 :: Kuhinje
 :: Spremanje jela
 :: Vrsta ishrane
 :: Spisak svih recepata
 :: Recepti korisnika
 :: Linkovi korisnika
 
:: KULINARSTVO ::
 :: Kulinarski rečnik
 :: Kulinarski saveti
 :: Namirnice
 :: Proizvodi
 
:: JELOVNICI ::
 :: Restorana
 :: Picerija
 :: Poslasticarnica
 :: Pekara
 
:: GDE JESTI ::
 :: Restorani
 :: Picerije
 :: Poslastičarnice
 :: Pekare
 
:: GDE KUPITI ::
 :: Prodavnice
 :: Proizvodjači
 
::ZANIMLJIVOSTI::
 :: Slike za desktop
 :: Čuvari ekrana
 :: WinAmp skin
 :: Prezentacije
 
:: INFO ::
 :: Mapa sajta
 :: O sajtu
 :: Obaveštenja
 :: Saveti
 :: Pomoć
 :: Reklamiranje
 :: Upis u Registar
 :: Prijava geške
 :: Pravila i uslovi korišćenja ovog sajta
RECEPT
PUNJENI LUK Dodajte ovaj recept u Vas E-Kuvar
Ubacite namirnice u korpu za kupovinu
PUNjENI LUK
Recept poslao Recepti.Co.Yu

Izvor recepta: POLITIKA MAGAZIN
Zemlja porekla jela: Srbija i Crna Gora

Jelo je za 4 osobe
Priprema jela: normalno
Predvieno vreme za priremu jela je oko 30 minuta
POTREBNE NAMIRNICE
CRNI LUK 8 GLAVICE (0 grama)
SOJA 150 GRAMA (150 grama)
MARGARIN 50 GRAMA (50 grama)
KAJMAK 50 GRAMA (50 grama)
KISELA PAVLAKA 1 DECILITAR (0 grama)
KISELA PAVLAKA 1 DECILITAR (0 grama)
PAPRIKA 1 KOMAD (0 grama)
SO  
BIBER  
PERŠUN  
  pogledajte detaljni spisak nutritivnih vrednosti namirnica za ovaj recept
PRIPREMA JELA

Potrebno je 8 glavica crnog luka srednje velicine, 160 gr sojinih ljuspica, 50 gr margarina, 50 gr mladog kajmaka, 1 dl kisele pavlake, jedna paprika (sveža ili smrznuta), so, biber i peršunov list - po ukusu. Luk se ocisti, zasece nešto više pri vrhu i korenu glavice i stavi u vrelu vodu, da se odvoje prstenovi, ocede, se napune masom od soje i ostalih dodataka, ukrase peršunom i zapeku. Masa za punjenje luka: U posudu se stavi margarin, mladi kajmak, kisela pavlaka, so, biber, naseckan peršunov list, seckana paprika i sojine ljuspice. Masa se dobro izmeša i izjednaci i njome se napuni luk.

 
Recept pripada podkategorijama: GLAVNO JELORUCAK
 

CENA JELA ~0.58 [€] Napomena: Cena jela je okvirna i izraunava se zbirom prosenih maloprodajnih cena (u SCG) namirnica koje ulaze u recept
ENERGETSKA VREDNOST JELA ~1527 [KJ] Napomena: Energetska vrednost je priblina i moe varirati u zavisnosti od energetskih vrednosti pojednih namirnica koje ulaze u recept
 
GOTOVO JELO
Ovo gotovo jelo ne nudi ni jedan restoran. Ako ga Vi imate u ponudi vaseg restorana
UPIITE SE BESPLATNO U NA REGISTAR
i postanite sponzor ovog recepta!


Odtampajte tekst ovog recepta

Posaljite link ovog recepta na e-mail
 

Ukupno 2 komentara za recept PUNJENI LUK
korisnik gela

"super je"

korisnik beli_90

"kada budem spremio i probao mocicu da vam dam dobar komentar..."


Napomena: Komentar moete uneti samo ako ste registrovani korisnik
 
Ovaj recept je pregledan 4582 puta i ocenjen sa prosenom ocenom 3 od strane 100 korisnika
Ocenite i Vi ovaj recept sa opisnom ocenom


 
 :: Dodajte novi recept
 :: Dodajte link recepta
 :: Vaš E-Kuvar
 :: Vaši recepti
 :: Vaši komentari
 
SAVETI
 :: Vaši saveti
 :: Pošaljite savet
 
MAILING LISTE
 :: E-Zine ×
 :: E-Novosti
 :: E-Kuvar ×
 
KUPOVINA
 :: Spisak za kupovinu
 :: Korpa za kupovinu
 
NetNutricia
 :: Dnevne potrebe
 :: Trošenje energije
 :: Nutrijensi
 :: Nutritivne vrednosti
 
 
 
prijatelji sajta
 
statistike
 

  POMOĆ - O SAJTU - MARKETING - WebMaster  
  Copyright © 2004-2011 Recepti.co.yu
dizajn i razvoj : svemirNet