Recepti.co.yu


Dobrodošli! registrujte se odmah - BESPLATNO NOVI KORISNIK
21.3.2019
RECEPTI SAVETI REČNIK PORTAL REGISTAR FORUM
RECEPTI TOP 10
:: KATEGORIJE ::
 :: Vrsta jela
 :: Tip obroka
 :: Sezonska jela
 :: Namirnice
 :: Specijalne prilike
 :: Starosna dob
 :: Kuhinje
 :: Spremanje jela
 :: Vrsta ishrane
 :: Spisak svih recepata
 :: Recepti korisnika
 :: Linkovi korisnika
 
:: KULINARSTVO ::
 :: Kulinarski rečnik
 :: Kulinarski saveti
 :: Namirnice
 :: Proizvodi
 
:: JELOVNICI ::
 :: Restorana
 :: Picerija
 :: Poslasticarnica
 :: Pekara
 
:: GDE JESTI ::
 :: Restorani
 :: Picerije
 :: Poslastičarnice
 :: Pekare
 
:: GDE KUPITI ::
 :: Prodavnice
 :: Proizvodjači
 
::ZANIMLJIVOSTI::
 :: Slike za desktop
 :: Čuvari ekrana
 :: WinAmp skin
 :: Prezentacije
 
:: INFO ::
 :: Mapa sajta
 :: O sajtu
 :: Obaveštenja
 :: Saveti
 :: Pomoć
 :: Reklamiranje
 :: Upis u Registar
 :: Prijava geške
 :: Pravila i uslovi korišćenja ovog sajta
 
PRETRAGA RECEPATA po
Sve reci Bilo koju rec Fraza
Pomoć pri pretraživanju:
Recepti.co.yu : Postanite korisnikRecepti.co.yu : Postanite korisnik
RECEPT ZA VAS
PREPORUČUJEMO VAM JELO
VEGETARIJANSKI ĐUVEC
VEGETARIJANSKI ĐUVEC

Izvor recepta: POLITIKA MAGAZIN

Jelo je za vise od 4  osobe
Priprema jela: jednostavno
Predvidjeno vreme za priremu jela je oko 30 minuta

Ocena 3

POTREBNE NAMIRNICE
MARGARIN 300 grama
SO  
BIBER  
ŠAMPINJONI 200 grama
KUPUS 300 grama
CRNI LUK 100 grama
ŠARGAREPA 100 grama
BELO VINO 3 decilitra
CELER  
SIRCE 2 decilitra
KROMPIR 300 grama
"ZACIN C", "VEGETA"  
VODA 1/2 litar
TIKVICE 200 grama
PARADAJZ PIRE 100 grama
PRIPREMA JELA

Potrebno je (za 6 osoba): 300 g krompira, 200 g tikvica (može iz zamrzivaca), 300 g slatkog kupusa, 100 g šargarepe, 200 g šampinjona, 100 g crnog luka, 3 dl belog vina, 2 dl jabukovog sirceta, 100 g paradajz pirea, 30 g margarina, so, biber, zacin ce, celer. Povrce iseci krupno, pa staviti u podmazanu vatrostalnu ili, još bolje, u zemljanu posudu. Svaki red posoliti i zaciniti, Vino, sirce, paradajz pire i 1/2 l vode pomešati pa time zaliti povrce. Staviti odozgo listice margarina, pokriti folijom pa krckati u rerni oko dva sata. Na kraju skloniti foliju i ostaviti duvec da porumeni.

CENA JELA ~4.497231 Energetska vrednost jela ~9818 KJ
 
POGLEDAJTE DETALJNIJE INFORMACIJE O OVOM RECEPTU
 
SAVET
Belance koje ne mozemo cvrsto ulupati mozemo pokapati sa nekoliko kapi limuna ili posuti sa malo soli
(Izvor: Novi univerzalni veliki kuvar)
KULINARSKI POJAM: ZAPECI
Jela na brzinu zapecemo na vrlo visokoj temperaturi (od 300 do 350 stepeni) u pecnici ili u elektronskoj pecnici sa roštiljem, tako da se prevuku koricom ili opnom
 
PRVI UTISAK
POŠALJITE NAM VAŠE KOMENTARE, PRIMEDBE I SUGESTIJE U VEZI SAJTA

 :: Najpopularniji
 :: Najpregledaniji
 :: Najbrži
 :: Najlakši
 :: Najpreporučeniji
 :: Poslednji dodati
 
MAILING LISTA
Informacije o novostima na sajtu

 
OBAVESTITE
prijatelja o našem i Vašem sajtu



 
 
prijatelji sajta
 
statistike

sajt je optimizovan za MS Internet Explorer 5+

  POMOĆ : O SAJTU : MARKETING : WebMaster  
  Copyright © 2004-2011 Recepti.co.yu
dizajn i razvoj : svemirNet