Recepti.co.yu
Internet portal kulinarskih recepata 7 godina sa vama
[niste registrovani]

prijavite se
RECEPTI SAVETI REČNIK PORTAL REGISTAR FORUM
Dobro jeli! Recepti.co.yu PORTAL > FavoritesOmiljeni Poceta stranaPocetna
RECEPTI
Vrsta jela Poreklo namirnica Bez kategorije Vrsta ishrane Pića Ukus Godišnja dob Kuhinja Tip obroka Prilike Metoda spremanja
SAJTOVI
Srbija i Crna Gora Hrvatska Bosna i Hercegovina Slovenija Makedonija svi sajtovi po broju glasova
GDE JESTI
Restorani Picerije Poslasticarnice Pekare Fast Food
GDE KUPITI
Prodavnice Proizvodjaci
TV EMISIJE
IZDANJA

PRIJAVLJIVANJE KULINARSKOG SAJTA

DODAJTE LINK

Upišite adresu sajta (sa prefiksom http://):
Vaša email adresa:

* Vaša email adresa neće biti ni na koji način zloupotrebljena niti sačuvana, već će se ista koristiti samo za odgovor u kome ćemo Vas obavestiti da li je vaš link prihavćen ili nije prihvaćen uz dato obrazloženje.

PRAVILA I OPŠTI USLOVI PRIJAVLJIVANJA SAJTOVA

  1. Link (url) koji je prijavljuje se ne upisuje odmah. Nakon slanja linka, prijava se razmatra i ako su ispunjeni uslovi, odobrava se unos u Recepti.co.yu Portal i upisuju se svi linkovi ka kategorijama recepata, ukoliko ih sajt ima, a ukoliko ih nema, link ka sajtu se svrstava u kategoriju Razno.
  2. Sajt koji se prijavljuje ne mora se prvenstveno baviti kulinarstvom, ishranom i kuhinjom, ali u okviru svog sadržaja mora imati kulinarske recepte.
  3. Sajt koji se prijavljuje mora imati u svom sadržaju više od 10 kulinarskih recepata.
  4. Sajt za čiji se sadržaj posetilac mora registrovati kako bi mu pristupio (forumi i sl.) neće biti razmatran za upisivanje.
  5. Recepti.co.yu Portal ne odgovara za sadržaj koji se objavljuje na stranama ka kojima postoje linkovi.

Hronološki unos sajtova na Recepti.co.yu Portal-u možete pratiti na stranici Obaveštenja.

 

ZAŠTO DA PREDLOŽIM SAJT?

Slanjem adrese sajta koji se prvenstveno bavi kulinarskim receptima, i eventualno kuvanjem, ishranom i kuhinjom, pomažete svim posetiocima ovog sajta da brže dođu do željene informacije i recepta jela.

Takođe, možete poslati i adresu sajta koji nije usko specijalizovan i nije tematski (pretraživači, portali i sl.) ali u okviru svog sadržaja ima sekciju iz jedne ili vise navedne oblasti (kulinarstvo, kuvanje, ishrana, hrana, namirnice, nutricionizam...).

Trenutno na Recepti.co.yu Portal-u postoji preko 120 kulinarskih sajtova sa skoro 600 linkova koji Vam omogućavaju da što brže dođete do određenog jela preko neke od kategorija ili podkategorija koje su navedene sa leve strane.

 

PREDLOŽENI SAJT SE NIJE POJAVIO U SPISKU LINKOVA

Link sajta koji nam Vi pošaljete neće se naći odmah u spisku linkova, već će se samo pojaviti u internoj listi predloženih sajtova koja je dostupna samo administratoru sajta. Predlozeni sajt, ili jedan njegov deo, će biti pregledan i biće preuzeti linkovi koji vode ka stranicama recepata koji se nalaze na sajtu. Linkovi će zatim biti kategorizovani i upisani u naš registar.

Za sve ovo je potrebno vreme od dan do najviše dva dana od slanja adrese sajta. Ao zelite da budete informisani o novim linkovima prijavite se na Recepti.co.yu Mailng listu (meni sa leve strane) ili pogledajte stranicu Obavestenja.

Sajtovi moraju ispunjavati opste uslove koji su vec navedeni, kao i da propratni sadrzaj bude u skladu sa osnovnim pravilima i uslovima koriscenja sajta Recepti.co.yu (objavljivanje i distribuiranje nedoličnog, vulgaranog, nepristojnog sadržaja). Takodje, sajtovi za koje se ustanovi da imaju malu posecenost, a koji su komercijalne prirode (a ne licni sajtovi), nece se uzimati u obzir, sem u slucaju placene promocije (vise informacija na strani Reklamiranje).

 

OCENJIVANJE PREDLOŽENIH SAJTOVA

Sajt ćemo opisati i oceniti našom "subjektivnom" ocenom. Pri evaluaciji sajta trudimo se da dođemo do što objektivnije ocene u koju ulazi prvenstveno sadržaj, broj recepata jela, njihova kategorizacija i dodatne informacije o kulinarstvu. Dakle, i kvalitet i kvantiet.

Naša ocena ni na koji nacin ne utice na listu TOP 10 kulinarskih sajtova.

 

PRIJATELJI SAJTA
ComIT :: Kompletna IT resenja : software, mreze, internet GRAFOLIK :: Stamparija & PrePress Studio Salon Lepote HOLLYWOOD BEAUTY LINE Vila Diva Zlatar
Recepti.co.yu STATISTIKE

Broj poseta u poslednjih 5 minuta
18

25.5.2020.
© 2004-2020 Recepti.co.yu v2.1
dizajn & razvoj: svemirNet / ComIT